4/D Sürekli İşçi Güvenlik Görevlisi (Kadın) Yedek Aday Mülakat Sınavı Değerlendirme Sonucu

Üniversitemiz bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (D) bendi kapsamında Güvenlik Görevlisi (Kadın) pozisyonunda kura sonucu belirlenen Yedek Adayların Mülakat Sınavı Değerlendirme Sonucu* aşağıya çıkarılmıştır.

ASIL olarak yerleşmeye hak kazananların Kesin Kayıt için getirmesi gereken belgeler ile birlikte ** 27.07.2020 tarihinden 30.07.2020 tarihi saat 13.00’e kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

MÜLAKAT SINAVI DEĞERLENDİRME SONUCU

Güvenlik Görevlisi (Kadın)* İNDİR

ASIL OLARAK YERLEŞMEYE HAK KAZANANLARIN KESİN KAYIT İÇİN GETİRMESİ GEREKEN BELGELER

** 27.07.2020 tarihinden 30.07.2020 tarihi saat 13.00’e kadar şahsen müracaat edilecektir.

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2. SGK Hizmet Dökümü (SGK’dan Onaylı veya E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge)

3. 3 adet Vesikalık Fotoğraf

4. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge)

5. Mezuniyet Belgesi (En son mezun olduğu okul diplomasının aslı ya da E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

6. ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinden alınmış Sağlık Kurulu Raporu ve tarama testi (Tarama testi: Alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığını tespit etmek amacıyla yapılan testtir.)

7. Koruma ve Güvenlik Hizmetleri İçin Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Fotokopisi

İŞBU DUYURU TEBLİĞ MAHİYETİNDEDİR VE KİŞİLERE AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.