4/D Sürekli İşçi Mülakat Sınavı Değerlendirme Sonuçları ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) Yedek Adayların Mülakat Takvimi

Üniversitemiz bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (D) bendi kapsamında Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi ile Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı pozisyonlarında kura sonucu belirlenen adayların Mülakat Sınavı Değerlendirme Sonuçları aşağıya çıkarılmıştır.

ASIL olarak yerleşmeye hak kazananların Kesin Kayıt için getirmesi gereken belgeler ile birlikte *27.07.2020 tarihinden 30.07.2020 tarihi saat 13.00'e kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

ASIL ADAYLARIN MÜLAKAT SINAVI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

• Temizlik Görevlisi (Engelli) İNDİR
  • Temizlik Görevlisi (Kadın) İNDİR
  • Temizlik Görevlisi (Erkek) İNDİR
  • Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (Kadın) İNDİR
  • Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (Erkek) İNDİR
  • Güvenlik Görevlisi (Kadın) İNDİR
  • Güvenlik Görevlisi (Erkek) İNDİR

ASIL OLARAK YERLEŞMEYE HAK KAZANANLARIN KESİN KAYIT İÇİN GETİRMESİ GEREKEN BELGELER

* 27.07.2020 tarihinden 30.07.2020 tarihi saat 13.00'e kadar şahsen müracaat edilecektir.

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2. SGK Hizmet Dökümü (SGK’dan Onaylı veya E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge)

3. 3 adet Vesikalık Fotoğraf

4. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge)

5. Mezuniyet Belgesi (En son mezun olduğu okul diplomasının aslı ya da E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

6. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesinden onaylı ya da E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

7. ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinden alınmış Sağlık Kurulu Raporu ve tarama testi (Tarama testi: Alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığını tespit etmek amacıyla yapılan testtir.)

8. Koruma ve Güvenlik Hizmetleri İçin Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Fotokopisi

GÜVENLİK GÖREVLİSİ (KADIN) YEDEK ADAYLARIN MÜLAKAT SINAVI TAKVİMİ

Güvenlik Görevlisi (Kadın) pozisyonu için belirlenen kontenjanın dolmaması sebebiyle YEDEK ADAYLAR arasından Mülakat Sınavı gerçekleştirilecektir. Mülakat Sınavı yapılacak Güvenlik Görevlisi (Kadın) Yedek Aday listesi** ve Mülakat Sınavı Takvimi aşağıda belirtilmiştir.

• Güvenlik Görevlisi (Kadın) Yedek Aday Listesi ** İNDİR

Mülakat Sınavı;

Tarihi   : 23.07.2020

Saati    : 09.30

Yeri      : ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Troya Kültür Merkezi

Yedek Adayların Yanlarında Bulundurması Gereken Belgeler

1. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı
  2. Bilgi Formu İNDİR

İŞBU DUYURU TEBLİĞ MAHİYETİNDEDİR VE KİŞİLERE AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.