4/D Sürekli İşçi Temizlik Görevlisi (Kadın-Erkek) Yedek Listesi

Üniversitemiz bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (D) bendi kapsamında Temizlik Görevlisi (Kadın-Erkek) pozisyonunda yerleşmeye hak kazanan YEDEK listesi aşağıya çıkarılmıştır.

Yerleşmeye hak kazananların Kesin Kayıt için getirmesi gereken belgeler ile birlikte * 10.08.2020 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

TEMİZLİK GÖREVLİSİ POZİSYONUNA YERLEŞMEYE HAK KAZANAN YEDEK LİSTESİ

Temizlik Görevlisi (Kadın)

Adı Soyadı

T.C. Kimlik No

Durum

Merve PAKET

11*******34

Yedek-1

Temizlik Görevlisi (Erkek)

Adı Soyadı

T.C. Kimlik No

Durum

Fatih GEZER

28*******24

Yedek-1

KESİN KAYIT İÇİN GETİRİLMESİ GEREKEN BELGELER

* 10.08.2020 tarihi mesai bitimine kadar şahsen müracaat edilecektir.

1. Nüfus Cüzdan Fotokopisi

2. SGK Hizmet Dökümü (SGK’dan Onaylı veya E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge)

3. 3 adet Vesikalık Fotoğraf

4. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge)

5. Mezuniyet Belgesi (En son mezun olduğu okul diplomasının aslı ya da E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

6. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesinden onaylı ya da E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

7. ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinden alınmış Sağlık Kurulu Raporu ve tarama testi (Tarama testi: Alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığını tespit etmek amacıyla yapılan testtir.)

Göreve Başlama Tarihi: 11.08.2020

İŞBU DUYURU TEBLİĞ MAHİYETİNDEDİR VE KİŞİLERE AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.