Aday Memur Eğitimleri ve Sınavları Duyurusu

Aday Memur Eğitimleri ve Sınavları Duyurusu (4A Kapsamında Memur kadrosunda görev yapanlar)

Üniversitemizde, memuriyete ilk kez atanarak (4A Kapsamında) göreve başlayan aday memurlara,  17-28 Temmuz  2023 tarihleri arasında Uzaktan Eğitim Kapısı sistemi üzerinden  Temel Eğitim Kursu düzenlenmiş olup; 11 Ağustos 2023  Cuma günü saat 14.00’te Terzioğlu Kampüsü Troia Kültür Merkezi A Amfisinde Temel Eğitim sınavı düzenlenecektir.

Temel Eğitim Sınavı aday memurlara dağıtılan, Temel Eğitim Soruları kitabının içerisinde bulunan, aday memurların öğrenim durumlarına ve konu başlıklarına göre seçilecek 100 sorudan oluşacak olup; sınav süresi 120 dakikadır.

14 Ağustos 2023-15 Eylül 2023 tarihleri arasında, aday memurlara uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim şeklinde hazırlayıcı eğitim düzenlenecektir. Aday memur yüz yüze hazırlayıcı  eğitim programı duyuru ekinde olup;  tüm eğitim ve sınavlara aday memurların katılımı zorunludur.

29 Eylül 2023 Cuma günü saat 14.00’te  Terzioğlu Kampüsü Troia  Kültür Merkezi A Amfisinde Hazırlayıcı Eğitim sınavı düzenlenecektir. Hazırlayıcı eğitim sınavı uzaktan eğitim kapısı sistemi üzerinden izlenen eğitimler ile yüz yüze eğitimlerde anlatılan konulardan,   aday memurların eğitim durumlarına uygun olarak belirlenecek 50 sorudan oluşacak olup; sınav süresi 60 dakikadır.

Sınav sonuçları daire başkanlığımız sayfasında ilan edilecek olup;  sınavlardan 60 ve üzerinde puan  alan aday memurlar  başarılı kabul edilecektir!

Aday Memurlarımız Eğitim ve Sınavlarla ilgili detaylı bilgiye Daire Başkanlığımız Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü’nün 10110 ve 10133  numaralı  telefonlarından ulaşabilirler.

Sınava girecek olan aday   memurlarımıza  başarılar dileriz.

Aday Memur Yüz Yüze Hazırlayıcı Eğitim Programı için aşağıdaki dosyayı tıklayınız.

Aday Memur Yüz Yüze Hazırlayıcı Eğitim Programı.docx