Disiplin Soruşturması Hizmet İçi Eğitim Duyurusu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde görev yapan ve disiplin soruşturması eğitimine katılım sağlamak isteyen personele; akademik ve idari personel olmak üzere iki ayrı grup şeklinde,  Troya Kültür Merkezi’nde 13 ve 14 Mayıs 2024 tarihlerinde, disiplin soruşturması konulu yüz yüze hizmet içi eğitim düzenlenecektir.  Hizmet içi eğitime katılım sağlayan personelimizin katılım belgesi alabilmesi için sürekli eğitim merkezi e- sertifika sistemi üzerinden, kursiyer girişinden giriş yaparak,  aşağıda belirtilen son başvuru tarihinden önce eğitime kayıt olmaları gerekmektedir.

Hizmet içi eğitim grup tarihleri aşağıda belirtilmiş olup; son başvuru tarihine kadar eğitim başvurusunu tamamlayan ve eğitime katılım sağlayan personelimiz, eğitimin bitiş tarihinden sonraki 10 iş günü içerisinde;  E-Sertifika sayfasından,   Kursiyer  Girişinden,  e-devlet şifreleri veya  sürekli eğitim merkezi sistemi şifreleri ile  oturum açarak, ad- soyad  bilgilerinin olduğu sağ üst köşedeki  sekmenin altında bulunan  "Sertifikalarım” başlığını seçip,  katıldıkları hizmet içi  eğitimin  adını da seçtikten sonra açılan sayfanın sağ  alt köşesinde bulunan "Mezuniyet Belgesi"  başlığından   katılım belgelerini dökebileceklerdir.

1-Akademik Personel İçin Disiplin Soruşturması Eğitim Tarihi ve Saati : 13 Mayıs 2024 Pazartesi - 09.30

Eğitim İçin Son Başvuru Tarihi ve Saati  : 10 Mayıs 2024 Cuma   Saat: 13.00

2-İdari  Personel İçin Disiplin Soruşturması  Eğitimi Tarihi ve Saati :   14 Mayıs 2024   Salı - 09.30

Eğitim İçin Son Başvuru Tarihi ve Saati  : 13 Mayıs 2024 Pazartesi    Saat: 13.00