Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Duyurusu

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca, idari personelimize yönelik Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı düzenlenecektir.

Görevde yükselme sınavının yazılı aşaması Mersin Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖDUAM) tarafından yapılacaktır. Sınav 18.02.2024 Pazar günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür Merkezi’nde saat 14:00’te tek oturum halinde gerçekleştirilecektir.

Atama yapılacak boş kadroların sınıfı, unvanı, derecesi, birimi, sayısı, son başvuru tarihi, başvuracak personelde aranan nitelikler, sınavlara ilişkin konu başlıkları ve yazılı sınava ilişkin diğer hususlar aşağıda yer alan kılavuzda duyurulmuştur.

Not:

Başvuru formu bilgisayar ortamında doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmalıdır. Çıktısı alındıktan sonra ıslak imzalı bir şekilde kapalı zarf içerisinde (zarfın üzerinde başvuran kişinin adı soyadı ve ünvanı yer alması gerekmektedir.) şahsen, başvuru süresi içinde Personel Daire Başkanlığı’na elden teslim edilecektir.

Adayların başvuru formuna yazdığı bilgilerin doğruluğuyla ilgili sorumluluk adaylara aittir. Başvuru formuna yazılan bilgilerdeki eksiklik ve/veya yanlışlıklar yüzünden doğacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur.