Sözleşmeli Personel (4/B) Alım İlanı (Bilişim Personeli)

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere 3 adet Sözleşmeli Personel (4/B) pozisyonuna alım yapılacaktır.

İlan Tarihi : 12.12.2022 tarihli ve 32041 sayılı Resmi Gazete

Son Başvuru Tarihi : 26.12.2022 (Dahil)

İlan Metni İNDİR.

Başvuru Yap : https://ilan.comu.edu.tr/

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

• Adaylar başvurularını 12.12.2022 – 26.12.2022 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar ilan.comu.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek olup duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Başvurular ilanın Resmî Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde sadece online olarak (https://ilan.comu.edu.tr/) adresinden kabul edilecek ve bu link üzerinden işlemler yürütülecektir. Sistem üzerinden tamamlanmayan taslak durumundaki başvurular, belirtilen şartları taşımayan, eksik bilgi/belgesi olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. (Online olarak yapılan başvurular için istenen tüm bilgi ve belgeler gerektiğinde Rektörlüğümüzce adaylardan fiziksel olarak istenebilecektir.)
  • Adaylar belirtilen gruplarda yer alan pozisyonlardan en fazla 1 (bir) tanesine başvurulabilecektir.

Başvuru için sisteme yüklenmesi gereken belgeler;

1. Güncel programlama dillerinden en az iki tanesine ilişkin belge veya belgeler, (Transkript belgesi de kabul edilecektir.),
  2. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda mesleki tecrübeye ilişkin kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi veya belgeler, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır.),
  3. Başvuruda bulunulan pozisyonda çalışıldığını gösterir belgenin kontrolü amacıyla https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tescil-ve-hizmet-dokumu adresinden alınan barkodlu belge,
  4. Fotoğraflı ve detaylı özgeçmiş,
  5. Varsa KPSS sonuç belgesi
  6. Varsa Yabancı Dil Belgesi
  7. Adli Sicil Belgesi : Son altı ay içerisinde alınmış olmalıdır. QR kodunu içeren e-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.
  8. Erkek Adaylar İçin  Askerlik  İle  İlişiği  Bulunmadığına  İlişkin  Belge  :  QR  kodunu içeren e- Devlet çıktısı kabul edilmektedir.
  • Adaylardan gerekli durumlarda; sisteme yüklenen belgelerin asılları istenilebilecektir.
  • Özel şartlar altında yer alan bölümler dışındaki bölümlerden veya yurtdışındaki üniversitelerin denk bölümlerinden mezun olup başvuru yapabilen adayların başvurularının değerlemeye alınabilmesi için, e-devlet başvurusu sırasında "Diğer Belgeleriniz" aşaması altında bulunan "Denklik Gösterir Belge" alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.
  • Adayların başvuruda bulundukları her bir pozisyon için istenilen belgeleri sisteme tek tek yüklemeleri gerekmektedir. Yüklenen belgelerdeki yanlışlıklar ile eksiklerden adaylar sorumlu olacaktır.
  • Adayların başvuru işlemi tamamlandıktan sonra “Başvurularım” ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. “Başvurularım” ekranından “Başvuru Alındı” ibaresi görülmeyen (taslak) hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Saygılarımızla.

İlan ile ilgili sorular için; personel@comu.edu.tr