Personel Daire Başkanlığı

BİRİMİ

Serpil AYGİT

10108

İdari Personel Şube Müdürlüğü tarafınca yapılan tüm resmi yazışmaların kontrolü.

İdari Personel Şube Müdürlüğü

Yasemin ERGEN

10123

Yapı İşleri ve Tek. Daire Bşk., Personel Daire Başkanlığı, Fen Edebiyat Fakültesi kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri, ilk atamalar.

İrfan Ekrem ULUTÜRK

10119

Üniversite Hastanesi ve Döner Sermaye İşl. Müd. kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri, personel genel kayıt işlemleri, sözleşmeli (4/b) ve işçi kadroları, soruşturma (OHAL), istatistik, kadro tenkis-tahsis cetvelleri, nakil başvuruları (muvafakat, güvenlik soruşturması ve ilgili yazışmalar)

Sibel ÖZDEMİR

10121

Genel Sekreterlik, Daire Başkanlıkları, Hukuk Müşavirliği ve Enstitülerin kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri, görevde yükselme, mütefferrük diğer yazışmalar, birim faaliyet raporları.

Berat ERENLER

10120

Fakülte ve Yüksekokul kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri, sendika listeleri, istatistik, kadro tenkis-tahsis cetvelleri.

İlknur DEMİR

10122

Sözleşmeli Personel 4B ve Vizeli İşçilerin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Damla Endam DİNÇER Bilgisayar İşletmeni 10132 657/ 4D kapsamında görev yapan tüm personelin özlük işlemleri ( Raporlar ve izinler hariç)

Besim BOZKURT

10118

Daire Başkanlığından giden tüm resmi yazışmaların kaydı ve imzaların takibi.

Evrak Kayıt

Mustafa CURA

10109

Akademik Personel Şube Müdürlüğü tarafınca yapılan tüm resmi yazışmaların kontrolü.

Akademik Personel Şube Müdürlüğü

Özge DEĞİRMENCİOĞLU

10113

Fen Edebiyat Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi  kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Hatice GEZER

10117

Tüm akademik personelin YÖKSİS işlemleri (ceza, görevlendirme,ÜAK.) Öğretim üyesi-öğretim elemanı ilan işlemleri.UBYS Personel Modülü Destek, kadro ve istatistikler.

Abdulkadir BÖYÜKDİKMEN

10125

Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi ile Ayvacık MYO, Bayramiç MYO, Ezine MYO Biga MYO ve Lapseki MYO kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Yasemin GÜRSOY

10112

Tıp Fakültesi kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Serkan YILDIZ

10116

Taner ÇELİK

Veri Haz.Knt.İşlt.

10115

Tüm akademik personelin YÖKSİS işlemleri (ceza, görevlendirme,ÜAK.) Öğretim üyesi-öğretim elemanı ilan işlemleri,UBYS Personel Modülü Destek.

Nurtaç ÖZKUL

10111

İletişim Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Çan Uygulamalı Bil.YO, Çanakkale Uygulamalı Bil. YO, Gökçeada Uygulamalı Bil. YO, Yabancı Diller YO ve Devlet Konservatuvarı kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Semra ESEN

10199

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Ziraat Fakültesi kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Tolga ŞAHİN

10124

Mühendislik Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Çan MYO, Çanakkale Sosyal Bilimler MYO, Çanakkale Teknik Bil. MYO, Deniz Teknolojileri MYO Gelibolu Piri Reis MYO ve Rektörlük kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Besime ALSAN

Bil.İşlt.

10114

Biga İ.İ.B.F. Siyasal Bilgiler Fakültesi, Gökçeada MYO, Sağlık Hizmetleri MYO ve Yenice MYO ve Enstitü Müdürlükleri kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Nazan ÜLKÜ

10130

Tahakkuk Şube Müdürlüğü tarafınca yapılan tüm resmi yazışma ve ödeme evraklarının kontrolü. Emekli ikramiyesi, makam-temsil tazminatı ve ek karşılıkların ödenmesi.

Tahakkuk Şube Müdürlüğü

Nergüze DERYA

10127

Daire Başkanlıkları ve Rektörlük Diğer Bölümler ve Birimlerin Maaş ve özlük haklarına ait ödemelerin yapılması, yazışmalar, idari görev ve ilan fatura ödemeleri.

Salih AKPINAR

10128

Daire Başkanlıkları ve Rektörlük Diğer Bölümler ve Birimlerin Maaş ve özlük haklarına ait ödemelerin yapılması, yazışmalar, satınalma ödemeleri ve  taşınır işlemleri.

Gülden HAMURCÜLİ

10126

Rektörlük 4/B Personeli, Yabancı Uyruklu Sözleşmeli Personel, 4/C Canlı Model ve İMİD’e bağlı Vizeli İşçilerin Maaş ve özlük haklarının ödemelerinin yapılması, 33 Madde ile Yurtdışına giden personelin eğitim ve maaş ödemelerinin takibi ve Personel Daire Başkanlığı yolluk işlemlerinin takibi.

Burak ÖZEN

10129