Görev Tanımları

BİRİMİ

Gül Dilek DARDENİZ

10112

İdari Personel Şube Müdürlüğü tarafınca yapılan tüm resmi yazışmaların kontrolü.

İdari Personel Şube Müdürlüğü

Yasemin ERGEN

10123

Genel Sekreterlik, Daire Başkanlıkları, Hukuk Müşavirliği kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri, ilk atamalar, kurumlararası nakil işlemleri.

Berat ERENLER

10120

Üniversite Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri, istatistik, kadro tenkis-tahsis cetvelleri, personel genel kayıt işlemleri, soruşturma (OHAL)

Ayşe Aysun GÖZEN

10121

Fakülte kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri,13/b-4 kurum içi görevlendirmler, Sözleşmeli Personel 4B ve Vizeli İşçilerin atama özlük ve ayrılış işlemleri,  geçici görevlendirme (Ek-25 /Ek-8).

İlayda Berfin DEMİREL

Destek Personeli

10132

Konservatuvar ve Enstitü kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri, Sendika İşlemleri, hususi ve hizmet pasaport işlemleri, genel yazışmalar.

Mert Can MANTAR Memur 10119

Yüksekokul kadrosunda görev yapan idari personelin özlük (terfi, intibak, atama, emeklilik...) işlemleri,657/ 4D kapsamında görev yapan tüm personelin özlük işlemleri ( Raporlar ve izinler hariç), genel yazışmalar.

Besim BOZKURT

10118

Daire Başkanlığından giden tüm resmi yazışmaların kaydı ve imzaların takibi.

Evrak Kayıt

Mustafa CURA

10109

Akademik Personel Şube Müdürlüğü tarafınca yapılan tüm resmi yazışmaların kontrolü.

Akademik Personel Şube Müdürlüğü

Özge DEĞİRMENCİOĞLU

10113

Fen Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Hatice GEZER

10117

Tüm akademik personelin YÖKSİS işlemleri (ceza, görevlendirme,ÜAK.) Öğretim üyesi-öğretim elemanı ilan işlemleri.UBYS Personel Modülü Destek, kadro ve istatistikler.

Abdulkadir BÖYÜKDİKMEN

10125

Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ile Ayvacık, Bayramiç, Biga ve Ezine MYO kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri, Akademik Personel Atanma ve Yükseltilme Komisyonu (Profesör ve Doçent) Kararları.

Serkan YILDIZ

10116

Tüm akademik personelin YÖKSİS işlemleri (ceza, görevlendirme,ÜAK.) Öğretim üyesi-öğretim elemanı ilan işlemleri. kadro ve istatistikler.

Yasemin GÜRSOY

10108

Tıp Fakültesi kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri

Nurtaç ÖZKUL

10111

Biga İ.İ.B.F. , Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Çanakkale Uygulamalı Bil. Fakültesi, Çan Uygulamalı Bil.Fakültesi, Gökçeada Uygulamalı Bil. YO, Yabancı Diller YO, Gökçeada MYO, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Devlet Konservatuvarı kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Semra ESEN

10199

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Ziraat Fakültesi Deniz Teknolojileri MYO ve Sağlık Hizmetleri MYO  kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Tolga ŞAHİN

10124

Mühendislik Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Çan MYO, Çanakkale Sosyal Bilimler MYO, Çanakkale Teknik Bil. MYO, Gelibolu Piri Reis MYO, Yenice MYO, Lapseki MYO ve Rektörlük kadrosunda görev yapan akademik personelin atama özlük ve ayrılış işlemleri.

Besime ALSAN

10114

Ücretsiz İzinli

Nazan ÜLKÜ

10130

Tahakkuk Şube Müdürlüğü tarafınca yapılan tüm resmi yazışma ve ödeme evraklarının kontrolü. Emekli ikramiyesi, makam-temsil tazminatı ve ek karşılıkların ödenmesi.

Tahakkuk Şube Müdürlüğü

Nergüze DERYA

10127

Salih AKPINAR

10128

Daire Başkanlıkları ve Rektörlük Diğer Bölümler ve Birimlerin Maaş ve özlük haklarına ait ödemelerin yapılması, yazışmalar, satınalma ödemeleri ve  taşınır işlemleri.

Gülden HAMURCU

10126

Rektörlük 4/B Personeli, Yabancı Uyruklu Sözleşmeli Personel, 4/C Canlı Model ve İMİD’e bağlı Vizeli İşçilerin Maaş ve özlük haklarının ödemelerinin yapılması, 33 Madde ile Yurtdışına giden personelin eğitim ve maaş ödemelerinin takibi ve Personel Daire Başkanlığı yolluk işlemlerinin takibi.

Burak ÖZEN

10129

Ebru AKSOY Memur 10126 Daire Başkanlıkları ve Rektörlük Diğer Bölümler ve Birimlerin Maaş ve özlük haklarına ait ödemelerin yapılması, yazışmalar, idari görev ve ilan fatura ödemeleri. Tahakkuk Şube Müdürlüğü
Vildan ERDOĞDU Şube Müdürü 10110 Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafınca yapılan tüm resmi yazışmaların kontrolü. Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü
Yelda GÜL Bilgisayar İşletmeni 10133 Aday memurlar ile personelin hizmetiçi eğitimlerinin düzenlenmesi ve yazışmaları.

Yunus BAĞATARHAN

Destek Personeli