39. madde ile görevlendirme için hangi belgeler gereklidir?

Dilekçe (Öğretim elemanı tarafından birimine verilecektir)

Kabul Belgesi / Davet Mektubu

Birim Yönetim Kurulu Kararı (Görev yaptığınız birimin kararı. Bu kararda öğretim elemanının eğitim ve öğretim programını aksatmayacağının bölüm başkanının önerisi üzerine Fakülte Yönetim Kurulunda kabul edildiğinin yazılması gerekmektedir.)

Birim Uygunluk Üst Yazısı (Görev yaptığınız birimden başkanlığımıza)

Ön Rapor (Kısa süreli görevlendirilecekler için Fakülte Kurulundan kabul edilecek ön rapor)

Çalışma Programı (Uzun süreli görevlendirilecekler için ilgili (fakülte, yüksekokul, enstitü) yönetim kurulunca onaylanacak)

Kefalet Senedi ve Muteber İmzalı Müteselsil Kefalet Senedi (Yurtdışında 3 ay ve daha fazla süreyle görevlendirilen öğretim elemanlarına mecburi hizmet yükleneceği için, Rektör onaylı görevlendirme yazısı ilgili birime (fakülte, yüksekokul, enstitü) gönderildikten sonra Başkanlığımıza teslim edilmek üzere Kefalet Senedi ve Muteber İmzalı Müteselsil Kefalet Senedi noter huzurunda öğretim elemanı tarafından düzenlenerek birimine vermelidir.)